Hogyan Fogadjunk Kézilabdára

Ha szereti a kézilabdát, valószínűleg gondolkodott azon, hogy az eredményekre fogadjon. A játéknak azonban sokkal több lehetősége van. Például fogadhat a meccs túl/alul összegeire. Ezzel a fogadási típussal arra tippel, hogy egy csapat több gólt szerez, mint ellenfele, vagy hogy a csapat kevesebb gólt szerez. A győzelem/veszteség összszorzója -110 és +130 között van.

Fogadást is köthet a torna győztesére. A legtöbb kézilabdatornát évente rendezik, és a végső győztes fogadások a győztes csapatot kérik. A kifizetéseket az egyes csapatok nevének pénzvonali esélyei határozzák meg. Ha nyer, akkor egy meghatározott összeget nyer. Ha veszít, akkor veszít. Tehát fogadhat a játék alul/felett összegére, és még mindig profitálhat.

A kézilabda-mérkőzések esélyei nagyon eltérőek, és tisztában kell lennie az egyes mérkőzések fogadási lehetőségeivel. A német Bundesliga a világ legnépszerűbb bajnoksága és augusztusban indul. 18 csapatból áll, és feljutást és kiesést tartalmaz. A sportág további versenyei közé tartozik a spanyol Liga ASOBAL, amelyben tizenhat csapat vesz részt, és az LNH Starligue, amely 14 csapatot foglal magában. Ez egy izgalmas módja a játék fogadásának.

A kézilabda mérkőzések gyakran rövidebbek, ezért érdemes megnézni az élő közvetítést, hátha találsz jó árat. A futballtól eltérően a kézilabda meccsek 60 percig tartanak, és komoly nyereséget jelenthetnek. Természetesen bármikor kifizetheti. De ha idő előtt teszi meg, akkor a lehető legnagyobb nyereményt veszíti el. Ha megtalálja a legjobb árat, akkor a legalacsonyabb odds esetén készpénzt fizethet ki.

A futballhoz hasonlóan a kézilabda fogadási lehetőségei is nagyon eltérőek. Bár számos fogadási típus közül választhat, a legjobb, ha ragaszkodunk egy magas rangú csapathoz. Függetlenül attól, hogy hogyan választasz fogadást, rengeteg módja van a játék fogadásának. A fogadási lehetőségek is széles skáláját kínálják. Sőt, akár döntetlenre is fogadhatsz. Számos különböző kézilabda fogadási tipp forrás található a napi meccsek ellenőrzéséhez.

A kézilabda fogadási lehetőségek az egyszerűtől az összetettig terjednek. Például fogadhat a mérkőzés során szerzett gólok számára. A gólerős meccs remek hely az összesítésre való fogadáshoz. Az összesen 45 gól tökéletes fogadás a sportág rajongói számára. Ez a fogadás akkor lesz kifizetődő, ha mindkét csapat több gólt szerez, mint ellenfele. A másik két kézilabda fogadási lehetőség over/under fogadás.

A kézilabda fogadás másik lehetősége az, hogy arra fogad, hogy egy csapat mennyivel nyer egy mérkőzést. Ez a fogadás egy egyszerű over/under fogadás szerkezettel történik. Ha egy csapat bizonyos összeggel nyer, akkor nyer. A megadott összeg alatti csapat azonban nem jogosult nyerni. Ha az alul/felül összérték nagyobb, mint a végső pontszám, a fogadás vesztes fogadás.